bomboane raffaello

de corina241 in Prajituri, 27 Sep 2012 | 10792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • 200 g unt
  • 1 lingura de smantana
  • 100 g napolitane zdrobite
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA bomboane raffaello:

Se amesteca zaharul cu laptele praf,la care se adauga nunca de cocos si apoi untul lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit in microunde.La final adaugam smantana si napolitana maruntita.

Se formeaza o compozitie ca in imaginea 2 si incepem sa modelam mici bilute rotunde,in care introducem cate o migdala in mijlocul bilei,apoi tavalim prin nuca de cocos.Se dau la rece pe un platou  si se servesc cand au inceput sa se intareasca!

O bunatate!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "bomboane raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:36

Ce desert delicios ai preparat mamiiiii pentru printesele tale frumoase!

corina241 1

28.09.2012, 22:22

te pup,Ruxy

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:07

preferatele mele, si nu le-am facut niciodata, o sa incerc reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca